Autor
Czarniecka-Skubina, Ewa
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Tytuł
Higiena produkcji żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Numer wydania
Wyd. 4. popr. i uzup.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Słowa kluczowe
GASTRONOMIA
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wyd. 4. popr. i uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2013.
300
%a 339 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
%e Redakcja