Higiena produkcji żywności
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja, Czarniecka-Skubina, Ewa
Year of publication: 2003.
Bezpieczeństwo żywności, Technologia żywności, Jakość produktu, Podręcznik
available:
1 from 1
Author
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Czarniecka-Skubina, Ewa
Title
Higiena produkcji żywności
ISBN
83-7244-459-5
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Year of publication
2003.
Issue number
Wyd. 2 uzup.
Volume
334 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
663/664:614.3:658.56](075.8)
Object passwords
Bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności
Jakość produktu
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 8372444595
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wyd. 2 uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2003.
300
%a 334 s. :
%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Jakość produktu
655
%a Podręcznik
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
%e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
920
%a 83-7244-459-5
Available items
1.
Accession: 054549
Signature: 54549
Signature: 54549
Status: Checked in
