Zawód Sommelier : czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji.
Prange-Barczyński, Tomasz
Year of publication: 2007.
Sommelierzy, Wino, Gastronomia
available:
2 from 3
Author
Prange-Barczyński, Tomasz
Title
Zawód Sommelier : czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji.
ISBN
978-83-61241-00-3
Place of publication
[b.m.] :
Publishing house
Magazyn Wino Sp. z o.o.,
Year of publication
2007.
Volume
156 s. ;
Dimensions
24 cm
Object passwords
Sommelierzy
Wino
Gastronomia
Keywords
CZYTELNIA - GASTRONOMIA
020
%a 9788361241003
100
%a Prange-Barczyński, Tomasz
245
%a Zawód Sommelier :
%b czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji.
260
%a [b.m.] :
%b Magazyn Wino Sp. z o.o.,
%c 2007.
300
%a 156 s. ;
%c 24 cm
650
%a Sommelierzy
650
%a Wino
650
%a Gastronomia
692
%x CZYTELNIA - GASTRONOMIA
920
%a 978-83-61241-00-3
Available items
1.
Accession: 055126
Signature: 55126
Signature: 55126
Status: Checked in
2.
Accession: 055125
Signature: 55125
Signature: 55125
Status: Checked out
Due date: 2025/01/31
Due date: 2025/01/31
3.
Accession: 066056
Signature: 66056/1
Signature: 66056/1
Status: To the reading room only