Zawód Sommelier : czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji.
Prange-Barczyński, Tomasz
Rok wydania: 2007.
Sommelierzy, Wino, Gastronomia
dostępne:
2 z 3
Autor
Prange-Barczyński, Tomasz
Tytuł
Zawód Sommelier : czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji.
ISBN
978-83-61241-00-3
Miejsce wydania
[b.m.] :
Wydawnictwo
Magazyn Wino Sp. z o.o.,
Rok wydania
2007.
Objętość
156 s. ;
Rozmiary
24 cm
Hasła przedmiotowe
Sommelierzy
Wino
Gastronomia
Słowa kluczowe
CZYTELNIA - GASTRONOMIA
020
%a 9788361241003
100
%a Prange-Barczyński, Tomasz
245
%a Zawód Sommelier :
%b czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji.
260
%a [b.m.] :
%b Magazyn Wino Sp. z o.o.,
%c 2007.
300
%a 156 s. ;
%c 24 cm
650
%a Sommelierzy
650
%a Wino
650
%a Gastronomia
692
%x CZYTELNIA - GASTRONOMIA
920
%a 978-83-61241-00-3
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 055126
Sygnatura: 55126
Sygnatura: 55126
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 055125
Sygnatura: 55125
Sygnatura: 55125
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/01/31
Termin zwrotu: 2025/01/31
3.
Numer inwentarzowy: 066056
Sygnatura: 66056/1
Sygnatura: 66056/1
Status: Do czytelni