![okładka](/SkNewWeb/pictures/get_cover_local.jpg?id=13932&idAuthorize=510)
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego.
Lewicki, Piotr Paweł Red.
Rok wydania: 2005.
Żywność, Technologia, Przemysł rolno-spożywcz.
dostępne:
1 z 1
Autor
Lewicki, Piotr Paweł Red.
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego.
ISBN
8320432278
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2005.
Objętość
468 s. ;
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność
Technologia
Przemysł rolno-spożywcz.
020
%a 8320432278
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2005.
300
%a 468 s. ;
%c 24 cm.
650
%a Żywność
650
%a Technologia
650
%a Przemysł rolno-spożywcz.
700
%a Lewicki, Piotr Paweł
%e Red.
920
%a 8320432278
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 062711
Sygnatura: 62711
Sygnatura: 62711
Status: Do wypożyczenia