Author
Babicz-Zielińska, Ewa
Wydawnictwo Akademii Morskiej (Gdynia)
Title
Sensoryczna ocena jakości żywności
Place of publication
Gdynia :
Publishing house
Wydawnictwo Akademii Morskiej,
Year of publication
2008.
Object passwords
Jakość produktu
Additional information
Bibliogr. s. 165-166. Bibliogr. s. 165-166.
Keywords
ŻYWIENIE I DIETETYKA
100
%a Babicz-Zielińska, Ewa
245
%a Sensoryczna ocena jakości żywności /
260
%a Gdynia :
%b Wydawnictwo Akademii Morskiej,
%c 2008.
300
%a 166 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. s. 165-166.%a Bibliogr. s. 165-166.
650
%a Żywność
%x badanie%x metody.
692
%x ŻYWIENIE I DIETETYKA
700
%a Rybowska, Agnieszka
710
%a Wydawnictwo Akademii Morskiej (Gdynia)