Autor
Berdowski, Janusz B.
Tytuł
HACCP: system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości
zdrowotnej żywności / Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli
Miejsce wydania
Warszawa :
Seria
Biblioteczka Jakości / Europejski Instytut Jakości
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
100
%a Berdowski, Janusz B.
245
%a HACCP: system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości
zdrowotnej żywności /
%b Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli
260
%a Warszawa :
%b EIJ,
%c 2003.
300
%a 320 s. :
%b il. ;
%c 25 cm.
490
%a Biblioteczka Jakości / Europejski Instytut Jakości
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)