Higiena produkcji żywności
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ). Red., Czarniecka-Skubina, Ewa
Year of publication: 2003.
Jakość produktu, Żywność technologia higiena., Podręczniki akademickie
available:
1 from 1
Author
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ). Red.
Czarniecka-Skubina, Ewa
Title
Higiena produkcji żywności
ISBN
83-7244-459-5
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Year of publication
2003.
Issue number
Wyd. 2 uzup.
Volume
334 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
613.2
Object passwords
Jakość produktu
Żywność technologia higiena.
Podręczniki akademickie
Additional information
Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 8372444595
080
%a 613.2
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wyd. 2 uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2003.
300
%a 334 s. :
%b rys., tab., wykr. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Jakość produktu
650
%a Żywność
%x technologia%x higiena.
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- ).
%e Red.
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
920
%a 83-7244-459-5
Available items
1.
Accession: 70336
Signature: 613
Signature: 613
Status: Checked in
