Kuchnia polska : tradycja i nowoczesność
Jakimowicz-Klein, Barbara
Rok wydania: cop. 2002.
Śliwki
dostępne:
1 z 1
Autor
Jakimowicz-Klein, Barbara
Tytuł
Kuchnia polska : tradycja i nowoczesność
ISBN
83-7277-167-7
Miejsce wydania
Wrocław :
Wydawnictwo
Wydawnictwo ASTRUM,
Rok wydania
cop. 2002.
Objętość
252 s. ;
Rozmiary
20 cm.
Hasła przedmiotowe
Śliwki
020
%a 8372771677
100
%a Jakimowicz-Klein, Barbara
245
%a Kuchnia polska :
%b tradycja i nowoczesność /
260
%a Wrocław :
%b Wydawnictwo ASTRUM,
%c cop. 2002.
300
%a 252 s. ;
%c 20 cm.
650
%a Śliwki
920
%a 83-7277-167-7
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 10513
Sygnatura: W 64
Sygnatura: W 64
Status: Do wypożyczenia