okładka

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz

Rok wydania: 1996.

Żywność technologia podręcznik akademicki, Żywność - technologia - poradnik akademicki, Żywność - towaroznawstwo - podręcznik akademicki

dostępne:

1 z 1

Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-1969-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1996.
Numer wydania
Wyd. 5 zmienione.
Objętość
582, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664:620.2+63:54:613.2](075.8)620.2(075.8)63(075.8)54(075.8)613.2(075.8)
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność - technologia - poradnik akademicki
Żywność - towaroznawstwo - podręcznik akademicki
020
%a 8320419697
080
%a 664:620.2+63:54:613.2](075.8)620.2(075.8)63(075.8)54(075.8)613.2(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 5 zmienione.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1996.
300
%a 582, [2] s. : %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność - technologia - poradnik akademicki
650
%a Żywność - towaroznawstwo - podręcznik akademicki
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
920
%a 83-204-1969-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 032511
Sygnatura: 64 KP
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane