Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Tytuł
Ogólna technologia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 5 zmienione.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664:620.2+63:54:613.2](075.8)620.2(075.8)63(075.8)54(075.8)613.2(075.8)
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność - technologia - poradnik akademicki
Żywność - towaroznawstwo - podręcznik akademicki
080
%a 664:620.2+63:54:613.2](075.8)620.2(075.8)63(075.8)54(075.8)613.2(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1996.
300
%a 582, [2] s. :
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
650
%a Żywność - technologia - poradnik akademicki
650
%a Żywność - towaroznawstwo - podręcznik akademicki
700
%a Pijanowski, Eugeniusz