book cover

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz

Year of publication: 1996.

Żywność technologia podręcznik akademicki, Żywność - technologia - poradnik akademicki, Żywność - towaroznawstwo - podręcznik akademicki

available:

1 from 1

Author
Pijanowski, Eugeniusz
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-1969-7
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
1996.
Issue number
Wyd. 5 zmienione.
Volume
582, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664:620.2+63:54:613.2](075.8)620.2(075.8)63(075.8)54(075.8)613.2(075.8)
Object passwords
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność - technologia - poradnik akademicki
Żywność - towaroznawstwo - podręcznik akademicki
020
%a 8320419697
080
%a 664:620.2+63:54:613.2](075.8)620.2(075.8)63(075.8)54(075.8)613.2(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 5 zmienione.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1996.
300
%a 582, [2] s. : %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność - technologia - poradnik akademicki
650
%a Żywność - towaroznawstwo - podręcznik akademicki
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
920
%a 83-204-1969-7

Available items

1.
Accession: 032511
Signature: 64 KP
Status: Checked in

Most often borrowed