Mleko i sery w naszej kuchni
Celczyńska, Jadwiga
Rok wydania: 1988
Sery, Kucharstwo, Mleko Mleko kucharstwo i przetwórstwo., Produkty mleczne
dostępne:
1 z 1
Autor
Celczyńska, Jadwiga
Tytuł
Mleko i sery w naszej kuchni
ISBN
83-225-0256-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1988
Objętość
180 s. ;
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.5.021
641.5.021
Hasła przedmiotowe
Sery
Kucharstwo
Mleko Mleko kucharstwo i przetwórstwo.
Produkty mleczne
020
%a 8322502567
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5.021
100
%a Celczyńska, Jadwiga
245
%a Mleko i sery w naszej kuchni /
260
%a Warszawa :
%b "Watra",
%c 1988
%e (Lub. :%e (Lub. :
%f LZGPKWN).%f LZGPKWN).
300
%a 180 s. ;
%c 21 cm.
650
%a Sery
650
%a Kucharstwo
650
%a Mleko%a Mleko
%x kucharstwo i przetwórstwo.
650
%a Produkty mleczne
920
%a 83-225-0256-7
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 19584
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia
