Kijowski, Jacek (1948- ) Redakcja
Grabowski, Tadeusz (technolog żywności) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość
ISBN
978-83-204-3601-3 : zł 59
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 1. (dodr.).
Objętość
XI, [3], 573, [1] s. :
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
637.5:614.3:664.8/.9](075.8)
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe
Technologia żywności Mięso drobiowe higiena podręcznik akademicki
Mięso drobiowe technologia podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
080
%a 637.5:614.3:664.8/.9](075.8)
245
%a Mięso i przetwory drobiowe :
%b technologia, higiena, jakość /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
650
%a Technologia żywności%a Mięso drobiowe
%v podręcznik akademicki
%x higiena
650
%a Mięso drobiowe
%v podręcznik akademicki
%x technologia
700
%a Kijowski, Jacek
%d (1948- )
%e Redakcja
700
%a Grabowski, Tadeusz
%c (technolog żywności)
%e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3601-3 : zł 59