okładka

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość

Anders, Elżbieta, Kijowski, Jacek (1948- ) Redakcja, Grabowski, Tadeusz (technolog żywności) Redakcja, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2004.

Mięso drobiowe, Higiena, Technologia żywności Mięso drobiowe higiena podręcznik akademicki, Mięso drobiowe technologia podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Anders, Elżbieta
Kijowski, Jacek (1948- ) Redakcja
Grabowski, Tadeusz (technolog żywności) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość
ISBN
978-83-204-3601-3 : zł 59
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2004.
Numer wydania
Wyd. 1. (dodr.).
Objętość
XI, [3], 573, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
(075.8)
614.3
637.5
637.5:614.3:664.8/.9](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe
Higiena
Technologia żywności Mięso drobiowe higiena podręcznik akademicki
Mięso drobiowe technologia podręcznik akademicki
Podręcznik
020
%a 9788320436013
080
%a (075.8)
080
%a 614.3
080
%a 637.5
080
%a 637.5:614.3:664.8/.9](075.8)
245
%a Mięso i przetwory drobiowe : %b technologia, higiena, jakość /
250
%a Wyd. 1. (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
650
%a Mięso drobiowe
650
%a Higiena
650
%a Technologia żywności%a Mięso drobiowe %v podręcznik akademicki %x higiena
650
%a Mięso drobiowe %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręcznik
700
%a Anders, Elżbieta
700
%a Kijowski, Jacek %d (1948- ) %e Redakcja
700
%a Grabowski, Tadeusz %c (technolog żywności) %e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3601-3 : zł 59

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 25682P
Sygnatura: 637
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane