okładka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych : podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Konarzewska, Małgorzata, Lada, Ewa Hanna, Zielonka, Barbara, Wydawnictwo Rea

Rok wydania: cop. 2004.

Gastronomia urządzenia, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Konarzewska, Małgorzata
Lada, Ewa Hanna
Zielonka, Barbara
Wydawnictwo Rea
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych : podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
ISBN
83-7141-818-3 zł 29,50 83-7141-818-0 :
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea,
Rok wydania
cop. 2004.
Objętość
247 [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
641.54(075.3-021.66)
Informacje dodatkowe
Na książce wyłącznie błędny ISBN.
Bibliogr. s. 245-247. Bibliogr. s. 245-247.
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia
Podręcznik
020
%a 8371418183
080
%a 641.54(075.3-021.66)
100
%a Konarzewska, Małgorzata
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych : %b podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Rea, %c cop. 2004.
300
%a 247 [1] s. : %b il. (gł. kolor.) ;%b il. (gł. kolor.) ; %c 24 cm.
500
%a Na książce wyłącznie błędny ISBN.
504
%a Bibliogr. s. 245-247.%a Bibliogr. s. 245-247.
650
%a Gastronomia %x urządzenia
655
%a Podręcznik
700
%a Lada, Ewa Hanna
700
%a Zielonka, Barbara
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 83-7141-818-3 zł 29,50 %z 83-7141-818-0 :

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 28382
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane