book cover

Higiena produkcji żywności

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja, Czarniecka-Skubina, Ewa

Year of publication: 2003.

Bezpieczeństwo żywności, Technologia żywności technologia higiena, Jakość produktu, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Czarniecka-Skubina, Ewa
Title
Higiena produkcji żywności
ISBN
83-7244-459-5
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Year of publication
2003.
Issue number
Wyd. 2 uzup.
Volume
334 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
663/664:614.3:658.56](075.8)
Object passwords
Bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności technologia higiena
Jakość produktu
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 8372444595
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wyd. 2 uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2003.
300
%a 334 s. : %b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności %x technologia%x higiena
650
%a Jakość produktu
655
%a Podręcznik
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ) %e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
920
%a 83-7244-459-5

Available items

1.
Accession: i093373
Signature: 664
Status: Checked in

Most often borrowed