okładka

Higiena produkcji żywności

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja, Czarniecka-Skubina, Ewa

Rok wydania: 2003.

Bezpieczeństwo żywności, Technologia żywności technologia higiena, Jakość produktu, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Czarniecka-Skubina, Ewa
Tytuł
Higiena produkcji żywności
ISBN
83-7244-459-5
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2003.
Numer wydania
Wyd. 2 uzup.
Objętość
334 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
663/664:614.3:658.56](075.8)
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności technologia higiena
Jakość produktu
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 8372444595
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wyd. 2 uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2003.
300
%a 334 s. : %b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności %x technologia%x higiena
650
%a Jakość produktu
655
%a Podręcznik
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ) %e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
920
%a 83-7244-459-5

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: i093373
Sygnatura: 664
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane