Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Numer wydania
Wyd. 4 popr.
Hasła przedmiotowe
Chemia analityczna stosowanie
Chemia analityczna stosowanie podręcznik dla szkół zawodowych
Żywność badanie podręcznik dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 410. - Indeks. Bibliogr. s. 410. - Indeks.
Bibliogr. s. 410. - Indeks.
Podręcznik dla technikum, do nauczania przedmiotu analiza żywności, zawód - technik technologii żywności.
Podręcznik dla technikum, do nauczania przedmiotu analiza żywności, zawód - technik technologii żywności.
245
%a Analiza techniczna w przemyśle spożywczym :
%b część ogólna /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1997
%e (Mikołów :%e (Mikołów :%e (Mikołów :
%f "Tolek").%f "Tolek").%f "Tolek").
300
%a 418, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 410. - Indeks.%a Bibliogr. s. 410. - Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 410. - Indeks.
521
%a Podręcznik dla technikum, do nauczania przedmiotu analiza żywności, zawód - technik technologii żywności.
521
%a Podręcznik dla technikum, do nauczania przedmiotu analiza żywności, zawód - technik technologii żywności.
650
%a Chemia analityczna
%x stosowanie
650
%a Żywność
%x badanie.
650
%a Chemia analityczna
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x stosowanie
650
%a Żywność
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x badanie
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-06665-6 zł 18