okładka

Utrwalanie i przechowywanie żywności

Zin, Marek Redakcja., Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego

Rok wydania: 2008.

Konserwowanie żywności, Przechowywanie żywności Żywność konserwowanie podręczniki akademickie., Konserwacja żywności Żywność przechowywanie podręczniki akademickie., Żywność magazynowanie, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Zin, Marek Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Tytuł
Utrwalanie i przechowywanie żywności
ISBN
978-83-7338-379-1
Miejsce wydania
Rzeszów :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
Rok wydania
2008.
Objętość
509 s. :
Rozmiary
23 cm.
UKD
641.4(07)
641.4(075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Konserwowanie żywności
Przechowywanie żywności Żywność konserwowanie podręczniki akademickie.
Konserwacja żywności Żywność przechowywanie podręczniki akademickie.
Żywność magazynowanie
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
020
%a 9788373383791
080
%a 641.4(07)
080
%a 641.4(075.8)
245
%a Utrwalanie i przechowywanie żywności /
260
%a Rzeszów : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, %c 2008.
300
%a 509 s. : %b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ;%b il. kolor. ; %c 23 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Konserwowanie żywności
650
%a Przechowywanie żywności%a Żywność %v podręczniki akademickie. %x konserwowanie
650
%a Konserwacja żywności%a Żywność %v podręczniki akademickie. %x przechowywanie
651
%a Żywność %x magazynowanie
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Zin, Marek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
920
%a 978-83-7338-379-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 111438
Sygnatura: 64
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane