Autor
Bednarski, Włodzimierz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3582-5 : zł 89
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Hasła przedmiotowe
Białko spożywcze
Peptydy Białko spożywcze.
Białka pokarmowe Peptydy.
Białka roślinne działanie szkodliwe
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
245
%a Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2009.
300
%a 476, [4] s. :
%b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
521
%a Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
650
%a Żywność
%x biochemia.
650
%a Peptydy%a Białko spożywcze.
650
%a Białka pokarmowe%a Peptydy.
650
%a Bazy danych o białkach
650
%a Białka roślinne
%x działanie szkodliwe
650
%a Nadwrażliwość pokarmowa
700
%a Bednarski, Włodzimierz
700
%a Dziuba, Jerzy
%e Redakcja.
700
%a Fornal, Łucja
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3582-5 : zł 89