okładka

Ogólna technologia żywności

Dłużewska, Elżbieta Redakcja., Leszczyński, Krzysztof Redakcja., Wydawnictwo SGGW

Rok wydania: 2013.

Technologia żywności, Technologia żywności, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Dłużewska, Elżbieta Redakcja.
Leszczyński, Krzysztof Redakcja.
Wydawnictwo SGGW
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
978-83-7583-480-2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Rok wydania
2013.
Objętość
178, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.8)
664
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Technologia żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
020
%a 9788375834802
080
%a (075.8)
080
%a 664
245
%a Ogólna technologia żywności /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2013.
300
%a 178, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Dłużewska, Elżbieta %e Redakcja.
700
%a Leszczyński, Krzysztof %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7583-480-2

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: D46166
Sygnatura: D.P 6
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane