Autor
Babicz-Zielińska, Ewa
Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2655-3 : zł 78
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 4 uaktual.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Badanie żywności Żywność chemia podręcznik akademicki
Żywność Żywność technologia podręcznik akademicki
Chemia Żywność chemia podręcznik akademicki
Wartość odżywcza Żywność technologia podręcznik akademicki
Zanieczyszczenie żywności
245
%a Chemia żywności :
%b skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2002.
300
%a 578 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x chemia.
650
%a Badanie żywności%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x chemia
650
%a Żywność%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
650
%a Chemia%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x chemia
650
%a Wartość odżywcza%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Zanieczyszczenie żywności
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Babicz-Zielińska, Ewa
700
%a Sikorski, Zdzisław Edmund
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2655-3 : zł 78