okładka

Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa

Babicz-Zielińska, Ewa, Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2002.

Technologia żywności, Żywność chemia., Badanie żywności Żywność chemia podręcznik akademicki, Żywność Żywność technologia podręcznik akademicki, Chemia Żywność chemia podręcznik akademicki, Wartość odżywcza Żywność technologia podręcznik akademicki, Dodatki do żywności, Zanieczyszczenie żywności, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Babicz-Zielińska, Ewa
Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2655-3 : zł 78
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2002.
Numer wydania
Wyd. 4 uaktual.
Objętość
578 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664:543](075.8)
664:543](075.8)
664:543](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność chemia.
Badanie żywności Żywność chemia podręcznik akademicki
Żywność Żywność technologia podręcznik akademicki
Chemia Żywność chemia podręcznik akademicki
Wartość odżywcza Żywność technologia podręcznik akademicki
Dodatki do żywności
Zanieczyszczenie żywności
Podręczniki akademickie
020
%a 8320426553
080
%a 664:543](075.8)
080
%a 664:543](075.8)
080
%a 664:543](075.8)
245
%a Chemia żywności : %b skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 4 uaktual.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2002.
300
%a 578 s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %x chemia.
650
%a Badanie żywności%a Żywność %v podręcznik akademicki %x chemia
650
%a Żywność%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Chemia%a Żywność %v podręcznik akademicki %x chemia
650
%a Wartość odżywcza%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Zanieczyszczenie żywności
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Babicz-Zielińska, Ewa
700
%a Sikorski, Zdzisław Edmund %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2655-3 : zł 78

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 2825
Sygnatura: 54
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane