Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN
83-204-3132-8 : zł 59
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
577.1:63+664:54](075.8)
Informacje dodatkowe
W obrębie wydania dodruki 2009, 2012, 2014, 2015. W dodrukach ISBN 13-cyfrowy.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Biochemia
Podręczniki [Typ publikacji]
080
%a 577.1:63+664:54](075.8)
245
%a Podstawy biochemii /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2005.
300
%a 463, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a W obrębie wydania dodruki 2009, 2012, 2014, 2015. W dodrukach ISBN 13-cyfrowy.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Żywność
%x chemia.
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Ładna, Edyta
%e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003428698.jpg
920
%a 83-204-3132-8 : zł 59