book cover

Warzywa w kuchni

Dębski, Henryk, Dębska, Danuta

Year of publication: 1989

Warzywa kucharstwo i przetwórstwo., Kucharstwo, Warzywa, Postępowanie z żywnością, Fizjologia żywienia

available:

0 from 1

Author
Dębski, Henryk
Dębska, Danuta
Title
Warzywa w kuchni
ISBN
83-202-0412-7
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych,
Year of publication
1989
Volume
992 s., [24] s. il. kolor. ;
Dimensions
25 cm.
UDC
641.5.021
Additional information
Indeks. Indeks.
Object passwords
Warzywa kucharstwo i przetwórstwo.
Kucharstwo
Warzywa
Postępowanie z żywnością
Fizjologia żywienia
020
%a 8320204127
080
%a 641.5.021
100
%a Dębski, Henryk
245
%a Warzywa w kuchni /
260
%a Warszawa : %b Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych, %c 1989 %e (Piła :%e (Piła : %f RSW ZG).%f RSW ZG).
300
%a 992 s., [24] s. il. kolor. ; %c 25 cm.
504
%a Indeks.%a Indeks.
650
%a Warzywa %x kucharstwo i przetwórstwo.
650
%a Kucharstwo
650
%a Warzywa
650
%a Postępowanie z żywnością
650
%a Fizjologia żywienia
700
%a Dębska, Danuta
920
%a 83-202-0412-7

Available items

1.
Accession: 15280
Signature: 64
Status: Checked out
Due date: 2025/05/19

Most often borrowed