Jurczak, Katarzyna Tłumaczenie
Tytuł
Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
ISBN
978-83-8168-903-8 (oprawa miękka) : zł 54,50
Miejsce wydania
Białystok:
Numer wydania
Wydanie II, dodruk.
Objętość
350, [2] strony ;
Hasła przedmiotowe
Suplementy diety
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach 315-350. Bibliografia na stronach 315-350.
100
%a Grimm, Hans-Ulrich
245
%a Chemia w pożywieniu :
%b jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą /
250
%a Wydanie II, dodruk.
260
%a Białystok:
%b Vital,
%c 2021.
300
%a 350, [2] strony ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliografia na stronach 315-350.%a Bibliografia na stronach 315-350.
650
%a Wpływ na zdrowie ludzi
700
%a Jurczak, Katarzyna
%e Tłumaczenie
920
%a 978-83-8168-903-8 (oprawa miękka) : zł 54,50