book cover

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2004.

Technologia żywności, żywność, technologia żywności, bilans żywności, przemysł spożywczy, gospodarka żywnościowa, produkty spożywcze, przetważanie żywności, operacje mechaniczne w technologii żywności, operacje termiczne w technologii żywności, operacje typu dyfuzyjnego w technologii żywności, operacje fizykochemiczne w technologii żywności, procesy chemiczne w technologii żywności, procesy biotechnologiczne w technologii żywności, utrwalanie żywności, techniki pomocnicze w technologii żywności, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2889-0 : zł 42
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2004.
Issue number
Wyd. 8 uaktual.
Volume
584, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
664
Additional information
Bibliogr. s. 566-567. Indeks. Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
Object passwords
Technologia żywności
żywność
technologia żywności
bilans żywności
przemysł spożywczy
gospodarka żywnościowa
produkty spożywcze
przetważanie żywności
operacje mechaniczne w technologii żywności
operacje termiczne w technologii żywności
operacje typu dyfuzyjnego w technologii żywności
operacje fizykochemiczne w technologii żywności
procesy chemiczne w technologii żywności
procesy biotechnologiczne w technologii żywności
utrwalanie żywności
techniki pomocnicze w technologii żywności
Podręcznik
Summary
Wstęp do technologii żywności. Operacje i procesy związane z przetważaniem żywności. Metody utrwalania żywności. Materiały i techniki pomocnicze w technologii żywności.
020
%a 8320428890
080
%a 664(075.8)
080
%a 664
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 8 uaktual.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a 584, [2] s. : %b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
520
%a Wstęp do technologii żywności. Operacje i procesy związane z przetważaniem żywności. Metody utrwalania żywności. Materiały i techniki pomocnicze w technologii żywności.
650
%a Technologia żywności
650
%a żywność
650
%a technologia żywności
650
%a bilans żywności
650
%a przemysł spożywczy
650
%a gospodarka żywnościowa
650
%a produkty spożywcze
650
%a przetważanie żywności
650
%a operacje mechaniczne w technologii żywności
650
%a operacje termiczne w technologii żywności
650
%a operacje typu dyfuzyjnego w technologii żywności
650
%a operacje fizykochemiczne w technologii żywności
650
%a procesy chemiczne w technologii żywności
650
%a procesy biotechnologiczne w technologii żywności
650
%a utrwalanie żywności
650
%a techniki pomocnicze w technologii żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2889-0 : zł 42

Available items

1.
Accession: 44209
Signature: 664
Status: Checked in

Most often borrowed