Autor
Świderski, Franciszek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2456-9 : zł 33
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Informacje dodatkowe
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Hasła przedmiotowe
Żywność prozdrowotna
Dietetyka Żywność wygodna podręcznik akademicki
Nauki o żywieniu Żywność prozdrowotna podręcznik akademicki
Podręczniki [Typ publikacji]
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1999.
300
%a 383, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
500
%a Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650
%a Żywność prozdrowotna
650
%a Dietetyka%a Żywność wygodna
%v podręcznik akademicki
650
%a Nauki o żywieniu%a Żywność prozdrowotna
%v podręcznik akademicki
650
%a Żywność funkcjonalna
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Świderski, Franciszek
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2456-9 : zł 33