Bednarski, Włodzimierz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2783-5 : zł 68
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2003.
UDC
579.67:663/664:577](075.8)
579.67:663/664:577](075.8)
Object passwords
Biotechnologia
Biotechnologia Biotechnologia metody podręcznik akademicki
Rolnictwo Żywność technologia metody podręcznik akademicki
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2003.
300
%a 498 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
650
%a Technologia żywności
650
%a Biotechnologia%a Biotechnologia
%v podręcznik akademicki
%x metody
650
%a Rolnictwo%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x metody
650
%a Rośliny
%x genetyka
650
%a Przemysł spożywczy
700
%a Bednarski, Włodzimierz
%e Redakcja.
700
%a Reps, Arnold
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2783-5 : zł 68