Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3
ISBN
83-02-03340-5 (całość)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
UKD
664.017+63:66.017:641.5:640.43/.44](075.3)
664.017+63:66.017:641.5:640.43/.44](075.3)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność technologia podręcznik dla szkół zawodowych
Żywność towaroznawstwo podręcznik dla szkół zawodowych
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Cz. 1 i 2 pod hasłem : Kopta Antonina, Łuszczki Barbara
Cz. 1 i 2 pod hasłem : Kopta Antonina, Łuszczki Barbara
Bibliogr. s. [236]. Bibliogr. s. [236].
Dla uczniów kl. III szkoły zasadniczej.
Dla uczniów kl. III szkoły zasadniczej.
Cz. 1 poz. 9507/94, cz. 2 poz. 8770/97
Cz. 1 poz. 9507/94, cz. 2 poz. 8770/97
080
%a 664.017+63:66.017:641.5:640.43/.44](075.3)
080
%a 664.017+63:66.017:641.5:640.43/.44](075.3)
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.
%n Cz. 3 /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1998
%e (Ciesz. :%e (Ciesz. :
%f CDW).%f CDW).
300
%a 234, [2] s. :
%b fot., rys. ;%b fot., rys. ;%b fot., rys. ;
%c 21 cm.
500
%a Cz. 1 i 2 pod hasłem : Kopta Antonina, Łuszczki Barbara
500
%a Cz. 1 i 2 pod hasłem : Kopta Antonina, Łuszczki Barbara
504
%a Bibliogr. s. [236].%a Bibliogr. s. [236].
504
%a Bibliogr. s. [236].
521
%a Dla uczniów kl. III szkoły zasadniczej.
521
%a Dla uczniów kl. III szkoły zasadniczej.
580
%a Cz. 1 poz. 9507/94, cz. 2 poz. 8770/97
580
%a Cz. 1 poz. 9507/94, cz. 2 poz. 8770/97
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x towaroznawstwo.
650
%a Żywność
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x technologia
650
%a Żywność
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x towaroznawstwo
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-03340-5 (całość)
920
%a 83-02-04514-4 (cz. 3)