Podstawy gastronomii
Milewska, Mariola, Prączko, Anna, Stasiak, Andrzej, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Year of publication: 2010.
Gastronomia, Podręcznik
available:
1 from 1
Author
Milewska, Mariola
Prączko, Anna
Stasiak, Andrzej
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Title
Podstawy gastronomii
ISBN
978-83-208-1861-1
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
Year of publication
2010.
Volume
364 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
(075.8)
64
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
Object passwords
Gastronomia
Podręcznik
020
%a 9788320818611
080
%a (075.8)
080
%a 64
100
%a Milewska, Mariola
245
%a Podstawy gastronomii /
260
%a Warszawa :
%b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
%c 2010.
300
%a 364 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
650
%a Gastronomia
655
%a Podręcznik
700
%a Prączko, Anna
700
%a Stasiak, Andrzej
710
%a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
920
%a 978-83-208-1861-1
Available items
1.
Accession: 23551
Signature: 64
Signature: 64
Status: Checked in