![book cover](/SkNewWeb/pictures/get_cover_local.jpg?id=12516&idAuthorize=729)
50 przepisów na kurczaki
Wadey, Rosemary, Gordziałkowska, Anna Tłumaczenie
Year of publication: cop. 1997.
Mięso kurze kucharstwo i przetwórstwo
available:
0 from 1
Author
Wadey, Rosemary
Gordziałkowska, Anna Tłumaczenie
Title
50 przepisów na kurczaki
ISBN
83-87447-26-9
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
"J&BF",
Year of publication
cop. 1997.
Volume
112 s. :
Dimensions
21 cm.
UDC
641.5(083.1)
Object passwords
Mięso kurze kucharstwo i przetwórstwo
Additional information
Na okł. podtyt.: lekkie i zdrowe.
Indeks. Indeks.
020
%a 8387447269
080
%a 641.5(083.1)
100
%a Wadey, Rosemary
245
%a 50 przepisów na kurczaki /
260
%a Warszawa :
%b "J&BF",
%c cop. 1997.
300
%a 112 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 21 cm.
500
%a Na okł. podtyt.: lekkie i zdrowe.
504
%a Indeks.%a Indeks.
650
%a Mięso kurze
%x kucharstwo i przetwórstwo
700
%a Gordziałkowska, Anna
%e Tłumaczenie
920
%a 83-87447-26-9
Available items
1.
Accession: 38588
Signature: 64
Signature: 64
Status: Checked out
Due date: 2024/04/12
Due date: 2024/04/12