Autor
Witczak, Agata Redakcja
Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja
Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Tytuł
Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne
ISBN
978-83-01-21299-5 (oprawa miękka)
Miejsce wydania
Warszawa :
Rok wydania
copyright 2020.
Objętość
XII, [2], 296 stron :
Informacje dodatkowe
Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks. Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Alergia pokarmowa
Substancje niebezpieczne i szkodliwe
Substancje dodatkowe do żywności
Substancje szkodliwe działanie szkodliwe
Środki barwiące żywność działanie szkodliwe
Zanieczyszczenie żywności
245
%a Szkodliwe substancje w żywności :
%b pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne /
260
%a Warszawa :
%b PWN,
%c copyright 2020.
300
%a XII, [2], 296 stron :
%b ilustracje ;%b ilustracje ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks.%a Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks.
650
%a Substancje niebezpieczne i szkodliwe
650
%a Substancje dodatkowe do żywności
650
%a Substancje szkodliwe
%x działanie szkodliwe
650
%a Środki barwiące żywność
%x działanie szkodliwe
650
%a Zanieczyszczenie żywności
700
%a Witczak, Agata
%e Redakcja
700
%a Sikorski, Zdzisław Edmund
%e Redakcja
710
%a Państwowe Wydawnictwo Naukowe
920
%a 978-83-01-21299-5 (oprawa miękka)