Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
UKD
640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
640.43/.44:|640.2:|641.5.06](075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia urządzenia.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Książka polecana uczniom kl. I i II technikum, zawód technik żywienia
080
%a 640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
080
%a 640.43/.44:|640.2:|641.5.06](075.3.053.7)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c [2000].
300
%a 278, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;%b rys. ;
%c 20 x 21 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
521
%a Książka polecana uczniom kl. I i II technikum, zawód technik żywienia
650
%a Żywność
%x technologia%x urządzenia.
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne