okładka

Technologia żywności : podręcznik dla technikum. podręcznik dla technikum. podręcznik dla technikum / 2

Dłużewski, Mieczysław, Dłużewska, Anna, Dłużewska, Anna, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: cop. 2001.

Technologia żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Dłużewski, Mieczysław
Dłużewska, Anna
Dłużewska, Anna
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Technologia żywności : podręcznik dla technikum. podręcznik dla technikum. podręcznik dla technikum / 2
ISBN
83-02-07897-2 (całość)
83-02-07976-6 (cz. 2)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
cop. 2001.
Objętość
418, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664(075.3.053.7)
664(075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Bibliogr.
Cz. 1 poz. 14757/2000.
020
%a 8302078972
020
%a 8302079766
080
%a 664(075.3.053.7)
080
%a 664(075.3.053.7)
100
%a Dłużewski, Mieczysław
245
%a Technologia żywności : %b podręcznik dla technikum.%b podręcznik dla technikum.%b podręcznik dla technikum / %n 2 /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c cop. 2001.
300
%a 418, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
504
%a Bibliogr.
580
%a Cz. 1 poz. 14757/2000.
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Dłużewska, Anna
700
%a Dłużewska, Anna
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07897-2 (całość)
920
%a 83-02-07976-6 (cz. 2)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 22783
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane