Autor
Dłużewski, Mieczysław
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Technologia żywności : podręcznik dla technikum. podręcznik dla technikum. podręcznik dla technikum / 2
ISBN
83-02-07897-2 (całość)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
100
%a Dłużewski, Mieczysław
245
%a Technologia żywności :
%b podręcznik dla technikum.%b podręcznik dla technikum.%b podręcznik dla technikum /
%n 2 /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c cop. 2001.
300
%a 418, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
580
%a Cz. 1 poz. 14757/2000.
650
%a Technologia żywności
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07897-2 (całość)
920
%a 83-02-07976-6 (cz. 2)