Autor
Dłużewska, Elżbieta Redakcja.
Leszczyński, Krzysztof Redakcja.
Tytuł
Ogólna technologia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Technologia żywności Przemysł rolno-spożywczy podręczniki akademickie.
Podręczniki [Typ publikacji]
245
%a Ogólna technologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2013.
300
%a 178, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności%a Przemysł rolno-spożywczy
%v podręczniki akademickie.
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Dłużewska, Elżbieta
%e Redakcja.
700
%a Leszczyński, Krzysztof
%e Redakcja.