Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Tytuł
Higiena produkcji żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Numer wydania
Wyd. 2 uzup.
UKD
663/664:614.3:658.56](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Jakość produktu Żywność mikrobiologia podręczniki akademickie
Bezpieczeństwo żywności podręczniki akademickie
Przemysł rolno-spożywczy warunki zdrowotne podręczniki akademickie
Żywność jakość podręczniki akademickie
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2003.
300
%a 334 s. :
%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;%b rys., wykr.;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Literatura przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Jakość produktu%a Żywność
%v podręczniki akademickie
%x mikrobiologia
650
%a Bezpieczeństwo żywności
%v podręczniki akademickie
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
%v podręczniki akademickie
%x warunki zdrowotne
650
%a Żywność
%v podręczniki akademickie
%x jakość
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
%e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa