okładka

Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami

Bronkowska, Monika Redakcja, Gaschott, Tanja, Grotthus, Bartosz Tłumaczenie, Mebs, Dietrich, Mersch-Sundermann, Volker, Raab, Heike, Stein, Jürgen, Ulrich, Sandra, Wolter, Freya, MedPharm Polska (Wrocław)

Rok wydania: cop. 2016.

Substancje dodatkowe do żywności, Toksykologia żywności, Żywność chemia. chemia., Badanie żywności metody metody, Żywność toksykologia toksykologia, Interakcje leków z żywnością, Zanieczyszczenie żywności, Dodatki do żywności, Choroby przenoszone przez żywność

dostępne:

2 z 2

Autor
Bronkowska, Monika Redakcja
Gaschott, Tanja
Grotthus, Bartosz Tłumaczenie
Mebs, Dietrich
Mersch-Sundermann, Volker
Raab, Heike
Stein, Jürgen
Ulrich, Sandra
Wolter, Freya
MedPharm Polska (Wrocław)
Tytuł
Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami
ISBN
978-83-7846-088-6
Miejsce wydania
Wrocław :
Wydawnictwo
MedPharm Polska,
Rok wydania
cop. 2016.
Objętość
VI, 154 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
613.2:664
615.9
664.014
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Substancje dodatkowe do żywności
Toksykologia żywności
Żywność chemia. chemia.
Badanie żywności metody metody
Żywność toksykologia toksykologia
Interakcje leków z żywnością
Zanieczyszczenie żywności
Dodatki do żywności
Choroby przenoszone przez żywność
020
%a 9788378460886
080
%a 613.2:664
080
%a 615.9
080
%a 664.014
245
%a Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : %b intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami /
260
%a Wrocław : %b MedPharm Polska, %c cop. 2016.
300
%a VI, 154 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Substancje dodatkowe do żywności
650
%a Toksykologia żywności
650
%a Żywność %x chemia.%x chemia.
650
%a Badanie żywności %x metody%x metody
650
%a Żywność %x toksykologia%x toksykologia
650
%a Interakcje leków z żywnością
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Choroby przenoszone przez żywność
700
%a Bronkowska, Monika %e Redakcja
700
%a Gaschott, Tanja
700
%a Grotthus, Bartosz %e Tłumaczenie
700
%a Mebs, Dietrich
700
%a Mersch-Sundermann, Volker
700
%a Raab, Heike
700
%a Stein, Jürgen
700
%a Ulrich, Sandra
700
%a Wolter, Freya
710
%a MedPharm Polska (Wrocław)
920
%a 978-83-7846-088-6

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 17946
Sygnatura: 17946
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 17947
Sygnatura: 17947
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane