Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami
Bronkowska, Monika Redakcja, Gaschott, Tanja, Grotthus, Bartosz Tłumaczenie, Mebs, Dietrich, Mersch-Sundermann, Volker, Raab, Heike, Stein, Jürgen, Ulrich, Sandra, Wolter, Freya, MedPharm Polska (Wrocław)
Rok wydania: cop. 2016.
Substancje dodatkowe do żywności, Toksykologia żywności, Żywność chemia. chemia., Badanie żywności metody metody, Żywność toksykologia toksykologia, Interakcje leków z żywnością, Zanieczyszczenie żywności, Dodatki do żywności, Choroby przenoszone przez żywność
2 z 2
Dostępne egzemplarze
Sygnatura: 17946
Sygnatura: 17947