Roszkowski, Wojciech Redakcja.
Tytuł
Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Numer wydania
Wyd. 2 popr. i uzup.
UKD
613.2:612.015](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy ćw. Bibliogr. przy ćw.
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Fizjologia żywienia Żywienie podręczniki akademickie.
Badanie żywności Żywienie zadania i ćwiczenia
Wartość odżywcza Kuchnia podręczniki akademickie
Kuchnia zadania i ćwiczenia
Podręczniki [Typ publikacji]
Zadania i ćwiczenia [Typ publikacji]
080
%a 613.2:612.015](075.8)
245
%a Podstawy nauki o żywieniu człowieka :
%b przewodnik do ćwiczeń /
250
%a Wyd. 2 popr. i uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2005.
300
%a 257, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b rys. ;%b rys. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy ćw.%a Bibliogr. przy ćw.
650
%a Żywność
%x biochemia.
650
%a Fizjologia żywienia%a Żywienie
%v podręczniki akademickie.
650
%a Badanie żywności%a Żywienie
%x zadania i ćwiczenia
650
%a Wartość odżywcza%a Kuchnia
%v podręczniki akademickie
650
%a Kuchnia
%x zadania i ćwiczenia
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Zadania i ćwiczenia [Typ publikacji]
700
%a Roszkowski, Wojciech
%e Redakcja.
856
%u http://polona.pl/item/8913309