Bednarski, Włodzimierz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2783-5 : zł 68
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
UKD
579.67:663/664:577](075.8)
:579.67:663/664:577](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia - podręcznik akademickiŻywność - technologia - podręcznik akademicki
Biotechnologia Biotechnologia - podręcznik akademicki metody
Rolnictwo Biotechnologia podręcznik akademicki metody
Rośliny Żywność - technologia - podręcznik akademicki genetyka
Przemysł spożywczy Żywność technologia podręcznik akademicki
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
080
%a :579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2003.
300
%a 498 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
500
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
600
%a Biotechnologia - podręcznik akademickiŻywność - technologia - podręcznik akademicki
650
%a Technologia żywności
650
%a Biotechnologia%a Biotechnologia - podręcznik akademicki
%x metody
650
%a Rolnictwo%a Biotechnologia podręcznik akademicki
%x metody
650
%a Rośliny%a Żywność - technologia - podręcznik akademicki
%x genetyka
650
%a Przemysł spożywczy%a Żywność technologia podręcznik akademicki
700
%a Bednarski, Włodzimierz
%e Redakcja.
700
%a Reps, Arnold
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2783-5 : zł 68