Mikrobiologia żywności
Drewniak, Emil, Drewniak, Teresa, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania: [2004].
Mikrobiologia, Żywność, Podręcznik
dostępne:
1 z 1
Autor
Drewniak, Emil
Drewniak, Teresa
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Mikrobiologia żywności
ISBN
83-02-07135-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
[2004].
Numer wydania
Wyd. 9.
Objętość
161, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
579:663/664+637](075.3.053.7)
Informacje dodatkowe
Dla uczniów kl. II technikum, zawód - technik technologii żywności wszystkie specjalizacje oraz dla uczniów kl. I sz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia
Żywność
Podręcznik
020
%a 8302071358
080
%a 579:663/664+637](075.3.053.7)
100
%a Drewniak, Emil
245
%a Mikrobiologia żywności /
250
%a Wyd. 9.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c [2004].
300
%a 161, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 21 cm.
521
%a Dla uczniów kl. II technikum, zawód - technik technologii żywności wszystkie specjalizacje oraz dla uczniów kl. I sz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
650
%a Mikrobiologia
650
%a Żywność
655
%a Podręcznik
700
%a Drewniak, Teresa
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07135-8
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 2581
Sygnatura: 66
Sygnatura: 66
Status: Do wypożyczenia