book cover

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

Brillat-Savarin, Jean Anthelme, Bertall Ilustracje, Guze, Joanna Tłumaczenie Wstęp, Zawadzki, Wacław Opracowanie, Państwowy Instytut Wydawniczy

Year of publication: 1973.

Kucharstwo, Kultura stołu, Szkic literacki

available:

1 from 1

Author
Brillat-Savarin, Jean Anthelme
Bertall Ilustracje
Guze, Joanna Tłumaczenie Wstęp
Zawadzki, Wacław Opracowanie
Państwowy Instytut Wydawniczy
Title
Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Państwowy Instytut Wydawniczy,
Year of publication
1973.
Issue number
Wydanie pierwsze.
Volume
263, [5] stron :
Dimensions
18 cm.
UDC
821.133.1-4:[930.85:392:641.5](44)"18"
Additional information
Nazwa il. : Charles Albert d'Arnould.
Object passwords
Kucharstwo
Kultura stołu
Szkic literacki
080
%a 821.133.1-4:[930.85:392:641.5](44)"18"
100
%a Brillat-Savarin, Jean Anthelme
245
%a Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej /
250
%a Wydanie pierwsze.
260
%a Warszawa : %b Państwowy Instytut Wydawniczy, %c 1973.
300
%a 263, [5] stron : %b ilustracje ;%b il. ; %c 18 cm.
500
%a Nazwa il. : Charles Albert d'Arnould.
650
%a Kucharstwo
650
%a Kultura stołu
655
%a Szkic literacki
700
%a Bertall %e Ilustracje
700
%a Guze, Joanna %e Tłumaczenie%e Wstęp
700
%a Zawadzki, Wacław %e Opracowanie
710
%a Państwowy Instytut Wydawniczy

Available items

1.
Accession: 8641
Signature: 641:930.85
Status: Checked in

Most often borrowed