Author
Brillat-Savarin, Jean Anthelme
Guze, Joanna Tłumaczenie Wstęp
Zawadzki, Wacław Opracowanie
Państwowy Instytut Wydawniczy
Title
Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Państwowy Instytut Wydawniczy,
Year of publication
1973.
Issue number
Wydanie pierwsze.
UDC
821.133.1-4:[930.85:392:641.5](44)"18"
Additional information
Nazwa il. : Charles Albert d'Arnould.
Object passwords
Kucharstwo
080
%a 821.133.1-4:[930.85:392:641.5](44)"18"
100
%a Brillat-Savarin, Jean Anthelme
245
%a Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej /
260
%a Warszawa :
%b Państwowy Instytut Wydawniczy,
%c 1973.
300
%a 263, [5] stron :
%b ilustracje ;%b il. ;
%c 18 cm.
500
%a Nazwa il. : Charles Albert d'Arnould.
700
%a Bertall
%e Ilustracje
700
%a Guze, Joanna
%e Tłumaczenie%e Wstęp
700
%a Zawadzki, Wacław
%e Opracowanie
710
%a Państwowy Instytut Wydawniczy