okładka

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Bednarski, Włodzimierz Red. Red., Reps, Arnold Red. Red., Adamczak, Marek

Rok wydania: 2001.

Biotechnologia, Żywność, Żywność technologia podręcznik akademicki, Biotechnologia podręcznik akademicki, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Bednarski, Włodzimierz Red. Red.
Reps, Arnold Red. Red.
Adamczak, Marek
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2562-X
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2001.
Objętość
489 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
579.67:663/664:577](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia
Żywność
Żywność technologia podręcznik akademicki
Biotechnologia podręcznik akademicki
Podręczniki akademickie
020
%a 832042562X
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2001.
300
%a 489 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
650
%a Biotechnologia
650
%a Żywność
650
%a Biotechnologia %v podręcznik akademicki
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Bednarski, Włodzimierz %e Red.%e Red.
700
%a Reps, Arnold %e Red.%e Red.
700
%a Adamczak, Marek
920
%a 83-204-2562-X

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 340-037491
Sygnatura: 57
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane