Autor
Bednarski, Włodzimierz Red. Red.
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
UKD
579.67:663/664:577](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia
Żywność technologia podręcznik akademicki
Biotechnologia podręcznik akademicki
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2001.
300
%a 489 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
650
%a Biotechnologia
%v podręcznik akademicki
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Bednarski, Włodzimierz
%e Red.%e Red.
700
%a Reps, Arnold
%e Red.%e Red.