book cover

Mikrobiologia żywności

Drewniak, Emil, Drewniak, Teresa, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Year of publication: 1992

Mikrobiologia, Żywność mikrobiologia, Podręcznik

available:

0 from 1

Author
Drewniak, Emil
Drewniak, Teresa
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Mikrobiologia żywności
ISBN
83-02-04334-6
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
1992
Volume
147, [1] s. :
Dimensions
21 cm.
UDC
579:664+63](075.3)
Additional information
Dla uczniów klas I zsz, zawód operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II tech. zawodowego, zawód technik technologii żywności.
Object passwords
Mikrobiologia
Żywność mikrobiologia
Podręcznik
020
%a 8302043346
080
%a 579:664+63](075.3)
100
%a Drewniak, Emil
245
%a Mikrobiologia żywności /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1992 %e (Warsz. :%e (Warsz. : %f Wojs.ZG).%f Wojs.ZG).
300
%a 147, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 21 cm.
521
%a Dla uczniów klas I zsz, zawód operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II tech. zawodowego, zawód technik technologii żywności.
650
%a Mikrobiologia
650
%a Żywność %x mikrobiologia
655
%a Podręcznik
700
%a Drewniak, Teresa
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-04334-6

Available items

1.
Accession: 88543
Signature: 57
Status: Checked out
Due date: 2026/01/29

Most often borrowed