Autor
Kmiołek-Gizara, Anna
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Podstawy gastronomii i technologii żywności : podręcznik do nauki zawodu operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego, piekarz, cukiernik, wędliniarz, przetwórca ryb, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego. Cz. 2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Informacje dodatkowe
Na stronie tytułowej i okładce: Reforma 2017.
Bibliografia, netografia na stronie 184. Bibliografia, netografia na stronie 184.
Dla uczniów kształcących się w zawodach branży gastronomicznej.
100
%a Kmiołek-Gizara, Anna
245
%a Podstawy gastronomii i technologii żywności :
%b podręcznik do nauki zawodu operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego, piekarz, cukiernik, wędliniarz, przetwórca ryb, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego.
%n Cz. 2 /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 2017.
300
%a 191 stron :
%b ilustracje, fotografie ;%b ilustracje, fotografie ;
%c 25 cm.
500
%a Na stronie tytułowej i okładce: Reforma 2017.
504
%a Bibliografia, netografia na stronie 184.%a Bibliografia, netografia na stronie 184.
521
%a Dla uczniów kształcących się w zawodach branży gastronomicznej.
650
%a Technologia żywności
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne