Autor
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2324-4 : zł 49
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 461-462. Bibliogr. s. 461-462.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Maszyny i narzędzia przemysłowe
Żywność technologia narzędzia i maszyny podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1999.
300
%a 467, [1] s. :
%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 461-462.%a Bibliogr. s. 461-462.
504
%a Bibliogr. s. 461-462.
650
%a Technologia żywności
650
%a Maszyny i narzędzia przemysłowe
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x narzędzia i maszyny
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
700
%a Lewicki, Piotr Paweł
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2324-4 : zł 49