Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2139-X zł 34,50
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Informacje dodatkowe
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Bibliogr. s. 563-565. - Indeks. Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Technologia żywności Żywność technologia
Podręczniki [Typ publikacji]
245
%a Ogólna technologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1997
%e (Gliw. :%e (Gliw. :%e (Gliw. :
%f "Greg").%f "Greg").%f "Greg").
300
%a 582, [2] s. :
%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
500
%a Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
504
%a Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.%a Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności%a Żywność
%x technologia
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2139-X zł 34,50