Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 3 popr. i uzup.
Informacje dodatkowe
Wyd. poprz. pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz.
Bibliogr. s. 515-518. - Indeks. Bibliogr. s. 515-518. - Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność technologia podręcznik akademicki
Słowa kluczowe
podręcznik,
100
%a Pijanowski, Eugeniusz
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 3 popr. i uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1984
%e (Wroc :%e (Wroc :
%f WZG).%f WZG).
300
%a 535, [1] s. :
%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
500
%a Wyd. poprz. pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz.
504
%a Bibliogr. s. 515-518. - Indeks.%a Bibliogr. s. 515-518. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x technologia%x podręcznik akademicki
700
%a Dłużewski, Mieczysław
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne