okładka

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz, Dłużewska, Anna, Dłużewski, Mieczysław, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 1984

Technologia żywności, Żywność technologia podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Dłużewska, Anna
Dłużewski, Mieczysław
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-0532-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1984
Numer wydania
Wyd. 3 popr. i uzup.
Objętość
535, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664(075.8)
Informacje dodatkowe
Wyd. poprz. pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz.
Bibliogr. s. 515-518. - Indeks. Bibliogr. s. 515-518. - Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność technologia podręcznik akademicki
Podręcznik
Słowa kluczowe
podręcznik,
020
%a 8320405327
080
%a 664(075.8)
100
%a Pijanowski, Eugeniusz
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 3 popr. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1984 %e (Wroc :%e (Wroc : %f WZG).%f WZG).
300
%a 535, [1] s. : %b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
500
%a Wyd. poprz. pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz.
504
%a Bibliogr. s. 515-518. - Indeks.%a Bibliogr. s. 515-518. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %x technologia%x podręcznik akademicki
655
%a Podręcznik
692
%x podręcznik,
700
%a Dłużewska, Anna
700
%a Dłużewski, Mieczysław
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-0532-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 17739
Sygnatura: 16360
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane