Ogólna technologia żywności
Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 2004.
Technologia żywności, Podręcznik
dostępne:
1 z 1
Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2889-0 : zł 42
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2004.
Numer wydania
Wyd. 8 uaktual.
Objętość
584, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 566-567. Indeks. Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręcznik
020
%a 8320428890
080
%a 664(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 8 uaktual.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2004.
300
%a 584, [2] s. :
%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2889-0 : zł 42
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 23801
Sygnatura: 61
Sygnatura: 61
Status: Do wypożyczenia