okładka

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 1997

Technologia żywności, Technologia żywności, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2139-X zł 34,50
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1997
Numer wydania
Wyd. 6.
Objętość
582, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
Informacje dodatkowe
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Bibliogr. s. 563-565. - Indeks. Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Technologia żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
020
%a 832042139X
080
%a 664(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 6.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1997 %e (Gliw. :%e (Gliw. : %f "Greg").%f "Greg").
300
%a 582, [2] s. : %b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
504
%a Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.%a Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2139-X zł 34,50

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 38311K
Sygnatura: 664
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane